Ännu ett stjärnnamn i Origens nya roster

Foto: Riot Games

Länge har det varit tyst från Origen och organisationens grundare ”xPeke” angående lagets framtid – tills nyligen. I slutet på mars startade Origen kampanjen #OGresurrection. På Origens twitter har de med jämna mellanrum avslöjat vilka spelare som ska representera laget i European Masters. 

Första avslöjandet chockerade många. Choi ”InSec” In-seok blir lagets jungler. Den koreanska spelaren är mest känd för att ha introducerat signaturdraget ”inSec kick” – en manöver på Lee Sin som går ut på att sparka en motståndare in i ens egna lag med hjälp av Dragon’s Rage. 

Nästa stora avslöjande kom på onsdagen när vi fick veta att Henrik ”Froggen” Hansen skrivit på för laget. Trots stark individuell prestation under 2017 stod Froggen utan LCS-lag den här säsongen. Detta kan vara förklaringen.

Så här ser Orgiens bekräftade laguppställning ut hittills

Top: Expect
Jungle: InSec
Mid: Froggen
Adc: –
Sup: –

Ryktas om att Forgiven gör comeback

Det spekulerades redan innan avslöjandet om att Froggen skulle spela för Origen och i samma veva ryktades det även om att Konstantinos-Napoleon ”FORG1VEN” Tzortziou skulle få en plats som adc. När ryktet om Froggen visade sig vara sant ökade fansens hopp om att Forgiven ska göra comeback.

Hela lagets line-up kommer vara känt efter LCS-finalen.

 

Vad tycker du?